Home

Ok teken duikenDeze week is Joyce lekker een weekje met moeders naar Ibiza en heb ik dus het rijk alleen. Helaas betekent dat ook dat ik zelf moet koken, schoonmaken en boodschappen moet doenWink Op zich valt het allemaal nog mee. Eerst zondag voor moederdag uit eten met mijn moeder en Dick. Woensdag bij Mich en Manon gegeten en daarna hun draadloze printer geïnstalleerd. Dat scheelt mooi weer twee dagen koken... hahah... want het is niet mijn hobby!

Gisteren stond een proefles duiken op het programma. Via mijn collega Sven kon ik dit doen bij Lucky divers Rotterdam. Bij aankomst de juiste spullen verzameld vervolgens een half uur korte theorie met regels en tips. Daarna richting zwembad. Alles klaar zetten en dan het bad in. Ik had niet echt moeite met onder water te ademen. Het ging vrij makkelijk. Daarna hebben we wat rondjes gezwommen in het zwembad en wat kleine oefeningen gedaan. Het is heel onwerkelijk om onder water adem te halen. Het is ook lastig om de juiste hoogte te bepalen in het water. Dit doe je met je inflator. Hiermee kan je lucht in en uit je vest laten lopen.

Al met al dus een hele leuke ervaring rijker en ik ga zeker overwegen om mijn duikbrevet te halen. Helaas zijn er geen foto's van deze gebeurtenis dus heb maar een plaatje gegoogledSmile Misschien kan ik Joyce ook zo ver krijgen om een proefles te nemen!!!! Wordt vervolgd...

Groet, Bastiaan.

Tweets